Ontworpen door designers...

Een brede waaier van digitale designs…

De Heaven® rouwcollectie is een digitale collectie met een uitgebreide keuze aan ontwerpen die als template kunnen toegepast worden bij rouwbrieven, rouwkaarten, gedenkprentjes en gedenkplaten. Het enige wat je nodig hebt, zijn de blanco papierwaren van Heaven® die volledig gepersonaliseerd worden op het moment van een bestelling. De collectie wordt standaard meegeleverd in het eHeaven platform. Van daaruit maak je heel vlot de tekst van je aankondiging of prent op en gebeurt de lay-out automatisch. Elke gebruiker wordt een echte graficus!

Computerdisplay

Gedrukte catalogus

Omdat je klanten hun keuze niet op een scherm moeten maken, hebben we een gedrukte catalogus waarbij het gebruikte papier identiek is zoals bij onze blanco rouwbrieven.

De rouwcollectie is enkel te gebruiken via het eHeaven platform.

Foto Catalogus
Lagere kost

Werken met onze digitale collectie betekent…

• Geen verouderde voorraad meer
• Minder voorraad
• Geen dure koerierskosten meer
• Eenvoudiger stockbeheer
• Sneller en efficiënter werken
• Meer financiële middelen

Printer

Zelf printen of laten printen

De rouwcollectie is enkel te gebruiken via de eHeaven applicatie. Na het ingeven van de tekst kan je je klant direct een opgemaakte proefdruk voorleggen ter controle en verkrijg je, na goedkeuring, een drukklare PDF die je zelf kan printen op blanco brieven of kan doorsturen naar je drukker met wie je samenwerkt. Ben je nog op zoek naar een nieuwe drukpartner, dan verzorgen wij ook graag je rouwdrukwerk. Contacteer ons.

Heaven® blanco papierwaren

Stevige kwaliteit...

Eenmaal de opmaak van je rouwdrukwerk in eHeaven is afgewerkt, kan je deze zelf drukken op een van onze kwaliteitsvolle, gerecycleerde blanco papierwaren die al dan niet voorzien zijn van vouwlijnen.

Wil je de printkosten omlaag drukken?
Dan zijn er een aantal van onze rouwpapierwaren verkrijgbaar per 2 (of meerdere) op 1 vel.

Heaven® kiest voor een stevige kwaliteit van papier.
De printtoestellen van vandaag hebben veel te bieden. Ook het grammage dat ze aankunnen is in de loop der jaren gestegen. Daarom kiest Heaven® er bewust voor om het gangbare gewicht van 200g/m2 voor kaarten op te trekken tot 250g/m2. Je drukwerken krijgen een nog beter aanvoelen en meer cachet!

Brieven 1