Memorials van Heaven®...

Meteen een waardige rustplaats voor de overledene

Een grafmonument in natuursteen is een mooie herinnering aan de overledene. Toch kan de productie en de plaatsing van een graf- of urnesteen enkele maanden in beslag nemen. Omdat de nabestaanden kort na het overlijden het meest naar het kerkhof gaan, is de Heaven® memorial de ideale en stijlvolle oplossing die al na enkele dagen kan geplaatst worden. Bovendien zijn de Heaven® memorials een stuk voordeliger dan de natuurstenen alternatieven.

Memorials

Eenvoudig en snel

De Heaven® memorials bestaan in 2 basis uitvoeringen: de "steel" en de "stone"

De "memorial steel" wordt geleverd in een bouwpakket. Omdat alle vijzen en boorgaten voorzien zijn, kan deze memorial in een mum van tijd opgesteld worden.

De "memorial stone" wordt kant-en-klaar geleverd en kan direct op het kerkhof geplaatst worden.

Plaat en steen met maat

Minimalistisch design

De Heaven® memorials hebben als basis een weerbestendige witte of geborstelde aluminium ondergrond van 50 x 50 cm (ook verkrijgbaar: 30 x 30 xm, 40 x 40 cm en 60 x 60 cm). Deze worden bedrukt met één van onze gepersonaliseerde designs uit onze collectie (opgemaakt via Heaven® webware). De memorials kunnen bevestigd worden op een stevig stalen onderstel (memorial steel) met een strakke vormgeving (hoogte: achteraan 25 cm / vooraan 20cm) of kunnen verlijmd worden op onze op maat gemaakte zwarte betonplaten (memorial stone - hoogte: 5 cm).

Alle Heaven® memorials zijn beschermd als gedeponeerd model.

Zonder voetjes

Out of the box…

Opties "memorial steel":
• een opening voor bloempotje (max. 14cm)
• frezen in een bepaalde vorm
• opdruk volledig op maat (los van de collectie, op aanvraag)

Opties "memorial stone":
• opdruk volledig op maat (los van de collectie, op aanvraag)

Onze memorials kunnen ook volledig op maat en zonder onderstel verkregen worden via onze extra service “A la carte” (op aanvraag). Denk bijvoorbeeld aan een urnemuur waarbij de vaste vorm of formaat van een gedenksteen kan vervangen worden door onze voordelige platen…

Iedere gemeente hanteert andere regels voor het plaatsen van gedenkmonumenten op het graf, bij begraafplaatsen of urngraf. Informeer bij je gemeente over de regels omtrent de plaatsing. Heaven® kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor het ontbreken van toestemming voor plaatsing door verantwoordelijke partijen.

Mockup a la carte plaat